Збираємо на евакуаційне авто

Я ДУЖЕ ПРОШУ ВАС, ДОЧИТАТИ ЦЕЙ ДОПИС ДО КІНЦЯ. 

Можливо саме ви, станете причетні до порятунку тисяч людей. З початком війни, змінилося все навкруги, ми змінилися, змінилося оточення, змінилися принципи і пріоритети. 

Здавадося б абсолютно різні люди, які раніше були знайомими просто, стали ближчі за тих кого вважав справжніми друзями. Ми впевнено йдемо до перемоги. Кожен з нас наближає її, довгоочікувану перемогу, як може. 

За період війни, нашою благодійною організацією, нашими партнерами, вііськовим було передано близько 36 автомобілів, десятки дронів, амуніції, важливих гаджетів. І витрачено майже однннадцять мілліонів гривень. Скоро знову вирушаємо за транспортом, для ЗСУ. 

Однак є і новини не дуже гарні, наш прекрасний автомобіль евакуації, Wolksvagen T5, сьогдні вночі, під час роботи нашої групи евакуації фонду, у східному напрямку, був пошкоджений в наслідок обстрілу. Ми залишилися без транспорту. Відповідно не зможемо поки що рятувати людей з зони проведення бойових дій. 

Можливо у когось з моїх заможних друзів, клієнтів, знайомих, виникне бажання бути причетним до порятунку людей і подарувати фонду такий транспорт, або допомогти придбати. його, дякуватиму все життя і буду консультувати у всіх юридичних питаннях безкоштовно.

Ваш Сергій Костира.