З днем Незалежності, Рідна!

Розірвана але не скорена. Стомлена але не здолана. Ми обовʼязково відсвяткуємо твоє свято після нашої перемоги. А поки немає часу святкувати, бо треба разом з побратимами, довезти козакам всього необхідного. 

Прильоти, дрончики ворога у небі, загальна втома нас не зупинить. Ми UA24. МИ РОЗІБʼЄМОСЯ ВЩЕНТ I ЗАЛИШИМОСЯ ЖИВИМИ І ВІЛЬНИМИ!

Сьогодні, коли ми святкуємо День Незалежності, мої думки спрямовані на тих, хто віддали своє життя за наше право жити вільно та незалежно. Серед цієї кількості героїв є і мої друзі, знайомі, хто не покорився путінській навалі. Тому нехай цей день нагадує всім нам про те, як важливо боротися за нашу незалежність та вільну Україну. Не тільки на словах, а й справами.

Ми єдині, хто може зробити нашу країну сильною та незалежною.Хай цей свято відзначається в усіх куточках нашої рідної України. Хай воно нагадає нам про те, що наша незалежність - це найцінніший скарб, за який варто боротися.

Я хочу закликати всіх, хто вірить в нашу країну, приєднатися до підтримки наших воїнів на фронті. Вони потребують нашої допомоги, і ми повинні бути разом з ними в цей надважкий час. Давайте разом зробимо Україну ще міцнішою і незалежною. Слава Україні!