Місія "Велике коло 2"

Спільно нашою командою ми пройшли понад дві тисячі кілометрів, подолавши труднощі, та ризикуючи, щоби довезти сотні кілограм допомоги та передати автівки та реанімобіль нашим захисникам.

Отже, можемо сказати, що гуманітарна місія "Велике коло 2" - символ нашої відданості і віри в перемогу, на сьогодні завершена. Зібране обладнання, автівки, дрони, гаджети, одяг, харчування - все передано підрозділу спеціального призначення, розташованному на Донбасі. Цей підрозділ виконує завдання, про які згодом зніматимуть кіно та писатимуть книжки. 

Ми вдячні всім небайдужим людям, хто активно підтримує волонтерський рух та робить свій внесок. Ваша щира підтримка, ваші донати, ваше співробітництво - вони створюють фундамент, який дає можливість цивільним та військовим відчувати єдність і мотивує всіх нас прагнути однієї мети - перемоги! 

Кожна усмішка, що з'являється на обличчі наших воїнів, надихає нас продовжувати спільну справу. Щира вдячність не може бути висловлена тут словами. Ми пишаємося нашими мужніми захисниками та захисницями, нашими надзвичайними героями, які віддають все заради нашої України. Вони - світло, що сяє у темряві війни, вони - невгасимий вогонь, що палає в наших серцях. І тому ми, як і вони - не зупинемось, допоки не досягнемо бажаної мети!

Завдяки цивільним, що кожного дня підтримують воїнів ЗСУ, завдяки волонтерам, що везуть їм допомогу на передову, наші герої точно знають, що ми будемо з ними і будь який час, в будь яких умовах, що не підведемо і зробимо все, щоби допомогти їм якомога скоріше наблизити перемогу і повернутися додому.  

Я знаю, що разом ми непереможні. Разом ми створюємо історію. 

І кожна людина, яка читатиме ці слова має можливість зробити свій внесок в будування нашого майбутнього - за посиланням.

Ваш Сергій Костира та вся команда Фонду UA24.