Підтримка Херсону фондом UA24

Меньше доби пройшло, подолано майже півтори тисячі кілометрів. Під обстрілами ворога ми заїзджали в поранений, але нескорений Херсон. В нас була одна мета - завезти волонтерську допомогу нашим військовим будь якою ціною. 

Нижче на фото ви можете бачити, як зустрічає нас ворожа артилерія. Як від ракет майже кожного дня страждає Херсон та його мешканці. 

Медичні ґаджети, тактичний одяг - все у хлопців на передовій. Ми не можемо бути осторонь. Скоро знову зустрінемося. Пишаюся вами. Дякую за кожен ваш донат, Оксана Панченко, Елена Козачук, Ярослав Билько та всі всі,  хто довіряє і щиро допомагає. Завдяки вам, ми працюємо на перемогу. В такі місії ми беремо лише тих волонтерів фонду UA24, хто свідомо робить свій вибір, вміє виконувати накази і їде на фронт не для того, щоби хизуватися, а щоби допомагати. 

І вам я дякую, хто донатить на словах, кормить обіцянками, бреше. Тепер ми знаємо чого варте слово дане кожним. Знаємо таких людей в обличчя. На словах величаються, а в діях затьмарюються. Деякі люди віддають гучні заяви про підтримку України під час війни, але це порожні слова, що не втілюються в реальну допомогу. Обіцянки замінюються виправданнями. Така бездіяльність є ганебною, коли військовим потрібна реальна підтримка. 

Попри всі труднощі, ми це зробили. Як в принципі завжди, вже девʼять років. Андрій Жельветро, Володимир Воліков, Evgeniy  Vetoshnov, Oleg Zubakha, Олег Іваненко, Юлія Седлєцка дякую мої нестримні друзі і колеги. Скоро на Донбас, приєднуйтеся! 

Ваш Сергій Костира