Робоча зустріч UA24 з генералом Валерієм Залужним

Ми познайомилися з Валерієм Федоровичем Залужним у буремні часи. Війна, вороги зовнішні і внутрішні. Він займав посаду головнокомандувача ЗСУ. Я нікому не розповідав про це знайомство бо розумію що одним словом, однією фразою сказаною не в той час і не в тому місті, міг поставити під удар генерала. До знайомства я не міг зрозуміти у чому феномен Залужного? Чому до нього тотальна довіра і підтримка. Тепер, коли можна опублікувати це фото, я вам, друзі розповім.


- Це людина яка ніколи не ставить себе вище за інших, він тисне руку президентові і при зустрічі обіймає мене, простого українського волонтера, ніби знаємо один одного сто років. Він віддає власні артефакти для підтримки волонтерського руху, а військові дякують йому за професіоналізм. Щира усмішка, неймовірний інтелект. 

Я як людина з трьома освітами і величезним досвідом спілкування з різними категоріями населення, політики, юристи, психологи, лікарі, водії таксі, військові, ресторатори, міністри, народні депутати, можу точно сказати, це самий щирий і людяний ТОП посадовець якого я зустрічав у своєму житті. Він ніколи не скаже на біле чорне. Він не буде давати порожніх обіцянок, накшталт його колегам. Його магнітизм у неймовірній відданості родині. Його дружина немов його янгол охоронець, з ним 24/7. Неймовірна дівчина віддана чоловікові, щира і усміхнена. Навіть коли вони стомлені до нестями, їхні очі усміхаються. 

От такий він, наш залізний генерал Залужний В.Ф. Саме тому він для мене авторитет, саме тому він наш і з нами. Він людина.
Честь маю, наш Валерій Залужний.
PS (будь-ласка не залишайте нас і повертайтеся)