"Сльози Азовсталі" - проект будівництва житла

Наша команда UA24, започаткувала святу благодійну місію для тих хто вижив у Маріуполі, Херсоні, на Донбасі, Луганщині і залишився з україною в серці хоча і втратив все. Я дуже прошу кожного з вас, друзі, підписники, знайомі, подивитися і поділитися цією публікацією.Це дуже важливо особисто для мене. Можливо після її перегляду, саме ви, долучитеся до нашого проєкту.

Сьогодні, ми обміняли у небайдужих меценатів, за підтримки голови територіальної громади, с.Зазимʼя, Віталія Крупенка, на земельну ділянку для нашої місії,  передостанній прапор підписаний найчеснішою людиною з мені відомих, Валерієм Залужним.

Наразі ми шукаємо меценатів, які могли би долучитися до реалізації будівельного проекту разом з нами, благодійним фондом UA24. В чому є потреба:

  1. Матеріали будівельні: цегла, бетон, цемент, камінь, пісок, глина, металеві конструкції, деревина;
  2. Матеріали для кріплення та обробки: цвяхи, гвинти, затирка для швів, клей для плитки, гіпсокартонні плити;
  3. Інженерні мережі: електрика, водопровід, каналізація, опалення, кондиціювання повітря, системи безпеки;
  1. Інструменти: ножівки, молотки, шуруповерти, відбійні молотки, будівельні лебідки, рівні, мірні стрічки тощо;
  2. Робоча сила: будівельники, архітектори, інженери, майстри та інші фахівці, які будуть виконувати різні завдання під час будівництва;
  3. Фінансові ресурси: гроші на закупку матеріалів, оплату праці робітникам, оплату послуг проектування та інженерних систем, оплату комунальних послуг під час будівництва тощо.

Все це ми потребуємо та шукаємо на вашу підтримку! Цей проект - це реальна допомога цілим сім‘ям, які зазнали всіх нелюдських жахів війни та залишилися сам на сам зі своєю бідою. Ми не будемо тут лаяти державу, ви самі все розумієте. Тому ми звертаємося до вас по допомогу, та підтримку заради майбутнього українців, військових та їхніх дітей, що пройшли пекло.

Наразі нас підтримують відомі люди, наші волонтери. Але проект великий та вимагає вкладень. Якщо ви можете зробити свій внесок матеріально, це можна зробити за посиланнями.